TRENINGSSENTERET ER INNTIL VIDERE STENGT. ALLE MEDLEMMER I FLATÅS IL VIL BLI INFORMERT NÅR DET ÅPNES IGJEN.

 

Treningssenteret vårt er på 150 m2 og er fullt av nytt flott utstyr som skal dekke de aller fleste behov. Det er ikke garderobe/dusj tilknyttet treningssenteret. Åpningstidene er 06:00 til 23:00 hver dag. Man får utdelt en adgangsbrikke. Merk at medlemmer som er elever på Flatåsen skole ikke har tilgang til hallen når skolen er åpen.

Pris
Medlemskap koster 99,- per måned og medlemskapet er løpende med avtalegiro. Bindingstid/prøveperiode er en måned. Man betaler 200,- i depositum for kort/brikke, noe man får igjen når man slutter ved innlevering av brikken. 

Medlemskap i Flatås IL
Du må være medlem i Flatås IL for å kunne få medlemskap til treningssenteret. Om du ikke er medlem i dag, vil du enkelt kunne melde deg inn i Flatås IL som del av prosessen med innmelding til treningssenteret. Medlemskap i Flatås IL koster 250,- i året, men har en maks pris per familie på 600,-

Aldersgrense
Man må være fylt 15 for å trene i treningssenteret. Det er ikke tillatt å ta med egne barn på trening, verken for trening eller for at de bare er med.

NB! Adgangsbrikker utstedes mandager og torsdager. Det kommer epost når brikken ligger klar i hallens kiosk sammen med avtalegiroavtale for  utflylling (denne skal ligge igjen etter utfylling)

NB! Man blir ikke medlem av treningssenteret ved å melde seg inn i Flatås IL. Man må (under her) i tillegg melde seg inn som medlem av treningssenteret,

NB! Ved uteblivelse av betaling kan adgangsbrikken bli stengt. Utestående må da betales før adgangsbrikke åpnes igjen.

 

Innmelding i Treningssenteret

Klikk på denne linken for å melde deg inn i treningssenteret. 

 

Utmelding
Man melder seg ut ved å stoppe avtalegiroavtalen i sin nettbank OG sende epost om utmelding til kontakt@flatas.no.