Velkommen til treningssenteret i Flatåshallen

Treningssenteret vårt er på 150 m2 og er fullt av nytt flott utstyr som skal dekke de aller fleste behov. Det er ikke garderobe/dusj tilknyttet treningssenteret. Åpningstidene er 06:00 til 23:00 hver dag. Man får utdelt en adgangsbrikke.

Pris
Medlemskap koster 99,- per måned og medlemskapet er løpende med avtalegiro. Bindingstid/prøveperiode er en måned. Man betaler 100,- i depositum for kort/brikke, noe man får igjen når man slutter.

Medlemskap i Flatås IL
Du må være medlem i Flatås IL for å kunne få medlemskap til treningssenteret. Om du ikke er medlem i dag, vil du enkelt kunne melde deg inn i Flatås IL som del av prosessen med innmelding til treningssenteret. Medlemskap i Flatås IL koster 250,- i året, men har en maks pris per familie på 600,-

Aldersgrense
For å trene alene skal man være FYLT 15 år.

NB! Adgangsbrikker utstedes mandager og torsdager. Det kommer epost når brikken ligger klar i hallens kiosk sammen med avtalegiroavtale for  utflylling (denne skal ligge igjen etter utfylling)

NB! Man blir ikke medlem av treningssenteret ved å melde seg inn i Flatås IL. Man må (under her) i tillegg melde seg inn som medlem av treningssenteret,

 

Innmelding i Treningssenteret

Klikk på denne linken for å melde deg inn i treningssenteret. 

 

Utmelding
Man melder seg ut ved å stoppe avtalegiroavtalen i sin nettbank OG sende epost om utmelding til kontakt@flatas.no.