Treningssenteret vårt er på 150 m2 og er fullt av nytt flott utstyr som skal dekke de aller fleste behov. Det er ikke garderobe/dusj tilknyttet treningssenteret. Åpningstidene er 06:00 til 23:00 hver dag. Man får utdelt en adgangsbrikke.

Merk at medlemmer som er elever på Flatåsen skole ikke har egen tilgang til treningssenteret utenom hallens normale åpningstider, altså når det er tilsynsvakt.

Pris
Det er kun mulig å kjøpe 6-måneders medlemskap til 700,-. Det tilbys ikke prøveperiode eller refusjon ved oppsigelse av betalt medlemskap.. Man betaler 300,- for adgangsbrikke, der 200,- er depositum, noe man får igjen når man slutter ved innlevering av brikken. 

Medlemskap i Flatås IL
Man må være medlem i Flatås IL for å kunne få medlemskap til treningssenteret. Medlemskap i Flatås IL koster 350,- i året. Dersom du ikke er medlem i dag kan du enkelte melde deg inn som klubbmedlem >> HER.

NB! Man blir ikke automatisk medlem av treningssenteret ved å melde seg inn i Flatås IL. Man må (under her) i tillegg melde seg inn som medlem av treningssenteret.

Medlemsbetingelser
Ved å kjøpe medlemskap i Flatåshallens treningssenter godtar man automatisk de til enhver tid gjeldende medlemsbetingelser. Man har eget ansvar for å sette seg inn i disse før man kjøper medlemskap. Les medlemsbetingelsene >> HER.

Aldersgrense
Man må være fylt 15 for å trene i treningssenteret. Det er ikke tillatt å ta med egne barn på trening, verken for trening eller for at de bare er med.

Det tillates barn som ER FYLT 14 år å ha eget medlemsksp, men det kreves at de trener sammen med foresatte som også har medlemskap og som trener samtidig. Det utstedes ikke brikke før man er fylt 15 år. 

NB! Adgangsbrikker utstedes og legges i kiosken for henting. Det kommer en epost når adgangsbrikken er klar. Dette innen en uke etter at medlemskap er tegnet. Merke at medlemskapets 6 måneder først starter en uke etter at man har kjøpt medlemskap.

 

Innmelding i Treningssenteret

Klikk på denne linken for å kjøpe det et medlemskap for 6 måneder i treningssenteret. 

 

Utmelding
Medlemskapet løper i 6 måneder, og kan ikke avsluttes i perioden. Medlemskapet fornyes ved å kjøpe tilgang til 6 nye måneder.